3. hold på Sejerborg / Sarah

Hej alle sammen,

På 3. holdet elsker vi at holde sommerferie sammen. Lederholdet består af en gruppe unge lejrdeltagere, der alle er kommet på 3. holdet fra de var helt små. Sejerborg har derfor en helt særlig plads hos de unge ledere, der hvert år glæder sig til at komme tilbage til en vores dejlige lejr.

Dagen på Sejerborg starter med flaghejsning og derefter morgenmad. Formiddagen går med en kort andagt, lege og andre aktiviteter - allerhelst udendørs - men selvfølgelig afhænger dagens program af vejret.

På pladsen spilles der fodbold, rundbold, stikbold og andre former for leg og spil. Sejerborg er udstyret med klatrestativer, kæmpe skak, en svævebane og - hvis vejret tillader det - en vandrutchebane.

Hvis regnen skulle falde på det ellers altid solbeskinnede Sejerborg, så rykker aktiviteterne indendørs, med indendørs fodbold og høvdingebold. Hvis ikke man er til boldspil men mere til at være kreativ, laver vi et krea-værksted med perleplader, maleri og andet håndarbejde.

Der spises varmt mad til middag og derefter er der dagens højdepunkt, både for børn og voksne, slikbod med et stort udvalg af slik og lignende til at forsøde resten af dagen med. Slikken kan nydes i eftermiddagspausen, hvor der ikke er faste aktiviteter på lejren - her er der tid til afslapning i solen. Eftermiddagen afsluttes med lidt frugt og saft til eftermiddagsdrikken.

Herefter går turen som regel til vores dejlige strand med masser af vand og sand, hvor der bla. afholdes sandslotskonkurrence.

Så bliver klokken mange og det er aftensmadstid, hvor der serveres brød og pålæg og en lun ret eller to.

Efter aftensmaden står den igen på leg, f.eks rundbold indtil flaget tages ned. Så skal de små i seng og sidenhen mellembørnene og til sidst går de store til ro.

Alt i mens de mindste bliver lagt i seng, holder de voksne et aftenkaffe-møde, hvor dagens aktiviteter vendes og der planlægges for den kommende dag.

Under ugens faste arrangementer kan nævnes natløb med uhygge, vandkamp, fodboldturnering og sandslotskonkurrence. Ugen afsluttes fredag aften med en fest, med dans og musik. Og så selvfølgelig en masse andet skæg og ballade.